Ontspanningsmassage
Even de tijd voor jezelf nemen en een volledige ontspanning van lichaam en geest ervaren. Spanningen, pijnpunten en blokkades worden door verschillende technieken, masserend en magnetiserend, opgeheven.
Je zal je bewust worden van de energie die weer door je lichaam stroomt. Dit geeft een ontspannen en aangenaam gevoel en is elke keer weer een bijzondere ervaring.De ontspanningsmassage zal ook de klachten als gevolg van zware arbeid en sport verlichten.  
 
Reiki Behandeling
Reiki is natuurlijke energie die via de handen wordt doorgegeven. Deze energie heeft een helende werking op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak. Ook stimuleert het je persoonlijke en spirituele groei.
Als gevolg van lichamelijke of geestelijke stress kunnen blokkades ontstaan. Reiki heft deze blokkades op en brengt je lichamelijk en geestelijk weer in balans. Reiki wordt door kleding heen gegeven.
 
Hoofdpijnmassage
Deze massage is gericht op het verlichten of verhelpen van de pijn. De technieken welke worden gebruikt zijn een combinatie van massage, magnetiseer en drukpunttechnieken.
Hoofdpijnmassage biedt mooie resultaten bij alle soorten hoofdpijn. Één behandeling kan al resultaat boeken. Soms is een serie behandelingen wenselijk.. 
 
Zwangerschapsmassage
Een zwangerschap vraagt veel van je lichaam. Dit kan leiden tot fysieke klachten en vermoeidheid. Ook kan de zwangerschap invloed hebben op je geestelijke gesteldheid. Als jij als moeder vredig en ontspannen bent, werkt dit positief door naar je kindje. Zwangerschapsmassage kan vanaf de 13e week.

Postnatale massage helpt je om sneller te herstellen van de zwangerschap en de bevalling en zorgt dat lichamelijke klachten, stemmingswisselingen en vermoeidheid verminderen.
(Vanaf 4 weken na de bevalling, bij een keizersnede na c.a. 6 weken)
 
Metamorfosemassage
Deze spirituele massage geeft veranderingen op het gebied van bewustwording, spiritualiteit, loslaten, genezing en groei. Dit wordt bereikt door zachte, herhalende aanraking van de reflexzones op de wervelkolom, voeten, handen en het hoofd.  
Deze massage is een hulpmiddel om te ontdekken wie je bent en brengt je in contact met de mogelijkheden die in je aanwezig zijn. Ingezet bij behoefte aan spirituele ontwikkeling of inspiratie. Periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verandering van woon of werkomgeving.
 
Fibromassage
Fibromyalgie, ook wel "weke delen reuma”genoemd, is een reumatische aandoening. Een aandoening die je leven beheerst en beperkt. Een massage, gericht op deze aandoening, kan er voor zorgen dat je weer beter kan functioneren.
 
Duo behandeling
Een duo behandeling is mogelijk. Echter niet tegelijkertijd.
Maar niet getreurd. Terwijl de één gemasseerd wordt, kan de ander heerlijk ontspannen op de loungebank. En hier genieten van de muziek, een (bij de prijs inbegrepen) glas echte kruidenthee en de nodige lectuur.
Je kan een keuze maken uit het hele massage aanbod of kiezen voor een Reiki behandeling.